Back

🇩🇪 Deutsch   |   🇬🇧 English   |   🇭🇺 Magyar

Szia és üdvözöljük az online német nyelviskolánkban!

A nevem Ferenc, és én anyanyelvi némettanár vagyok. Mi, a besser-deutsch.com csapatában, több vagyunk mint egy egyszerű nyelviskola; partnereid vagyunk a folyékony német elérésében. Csapatunk és egy élénk tanulóközösség vár rád, hogy támogassunk a nyelvi kalandodban.

Nálunk nem csak a tanulásról van szó, hanem a fejlődés öröméről is. Merülj el online világunkban, ahol élénk élő szekciók, kreatív gyakorlatok és támogató környezet vár rád. Kezdjük!

Személyre szabott tanári támogatás
0 %
Aktív tanulás kis csoportokban
0 %
Élő órák anyanyelvi tanárral
0 %
Online gyakorlatok és ismétlések
0 %
Jobban beszélj, olvass és érts meg
0 %

Jó okok, hogy érdemes velünk tanulni

Elégedett diákok, kis csoportok, motivált tanárok és alacsony kurzusdíjak teszik kurzusainkat annyira népszerűvé.

Személyes gondoskodás, maximális motiváció

Elkötelezett tanáraink végigkísérnek a kurzuson. Emellett a tanulási platformunk a közvetlen órák után is rendelkezésedre áll. Együtt teremtünk egy motiváló tanulási környezetet, amely az egyéni igényeidhez igazodik.

Sokféle tanulási módszer a siker érdekében

Itt többre számíthatsz, mint csak frontális oktatás. Interaktív gyakorlatokkal, videókkal, képekkel és csoporttevékenységekkel változatosan alakítjuk a tanulási folyamatot. A német nyelvet nem csak megtanulod, hanem át is éled.

Rugalmas tanulás, bárhol is vagy

Tanfolyamaink különböző szinteken indulnak, alkalmasak az alapfokú és haladó tudással rendelkező tanulóknak egyaránt. Te határozod meg a tanulási helyet, mi pedig elkísérünk téged a német szakértővé válásod útján, függetlenül az aktuális tartózkodási helyedtől.

Van kérdésed?

Csapatunk szívesen segít neked a megfelelő kurzus kiválasztásában. Ha kérdéseid vannak, bármikor küldhetsz nekünk egy üzenetet.

Ez szükséges az online oktatáshoz

Online németkurzusaink jól strukturáltak és segítenek hatékonyan használni az idődet.

Stabil internetkapcsolat

Ahhoz, hogy problémamentesen részt vehess a kurzuson, stabil internetkapcsolatra van szükséged.

Laptop vagy számítógép

Ajánljuk, hogy számítógéppel vagy laptopppal vegyél részt a kurzuson. Szükség esetén működik telefonnal vagy tablettel is.

Webkamera és mikrofon

A webkamera és a mikrofon lehetővé teszi a virtuális kommunikációt, élettel telivé téve a kurzust.

Motiváció és idő

Egy nyelv megtanulása időt, türelmet és motivációt igényel. Tanáraink természetesen támogatnak ezen az úton.

Az online tanulási platformunk segítséget nyújt a tanulásban

Tanároddal való élő órák mellett használhatod az online gyakorlóplatformunkat is tanuláshoz és ismétléshez. Ott megtalálod a leckegrammatikát és egy önkéntes lecketesztet is, amellyel ellenőrizheted a tanulási előrehaladásodat.

Legnépszerűbb tanfolyamaink

Online német tanfolyamok haladóknak

B2 Online német tanfolyam

Online B2 német tanfolyam anyanyelvi némettanárral. Tanulj online a virtuális tanteremben, és fejleszd német nyelvtudásod. Egy kis csoportban gyorsan és hatékonyan tanulhatsz németül.

C1 Online német tanfolyam

Online C1 német tanfolyam anyanyelvi némettanárral. Tanulj online a virtuális tanteremben, és fejleszd német nyelvtudásod. Egy kis csoportban gyorsan és hatékonyan tanulhatsz németül.

B2-C1 "Deutsch Expressz"

Beszédcentrikus német nyelvtanfolyam anyanyelvi tanárral, kifejezetten magyar anyanyelvű tanulók számára. Ideális a haladó tanulók számára, hogy magabiztosabban és folyékonyabban beszéljenek németül.

Kezdd el most, és válj német profivá

Tanáraink segítenek az úton

GYIK

Nem találtál választ? Küldj nekünk egy üzenetet, szívesen segítünk.

A német online csoportkurzusra való jelentkezéssel kezded. A kurzus kezdete előtt néhány nappal engedélyezzük a kurzust számodra, és hozzáférhetsz tanulási platformunkhoz. Az első óra a kurzusprogramban meghatározott időpont szerint kezdődik. Minden óra előtt időben megkapod a virtuális tanterem linkjét (Google Meets).

Szükséged lesz egy számítógépre, laptopra vagy tabletre, egy fejhallgatóra, stabil internetkapcsolatra és érvényes e-mail címre. Tippünk: Azt javasoljuk, hogy ne használj okostelefont erre a kurzusra, mivel néhány gyakorlatnál, például hosszabb olvasmányoknál, kényelmesebb egy nagyobb képernyős eszköz használata.

Igen, megerősítést kapsz a részvételről, amint sikeresen befejezted a német online csoportkurzust.

Online tanulási platformunkon megtalálod az adott lecke-grammatikát, hozzá tartozó gyakorlatokat és egy lecke-tesztet. A lecke-teszt segít abban, hogy teszteld magad és ellenőrizd a fejlődésedet.

Az online csoportkurzus sikeres befejezéséhez fontos, hogy rendszeresen részt vegyél az élő szekciókon (legalább 70%), és minden fejezethez legalább 70% -ban sikeresen teljesítsd a feladatokat a tanulási platformon.

A kurzust közvetlenül lefoglalhatod platformunkon keresztül, vagy küldhetsz nekünk egy e-mailt vagy üzenetet a kapcsolatformuláriumunkon keresztül.

Itt vagyunk érted, és szívesen segítünk.

Besser Deutsch - German online Lessons

Tedd meg az első lépést!

Várjuk az üzenetedet és izgatottan várjuk, hogy hogyan segíthetünk némettanulási céladban. Egyszerűen töltsd ki az űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Küldj nekünk egy üzenetet.