Back

Üdvözöljük online német nyelviskolánkban

Specializáltunk a professzionális online tanításban. A "Besser Deutsch" Online-Nyelviskolában kényelmesen, otthonról tanulhatsz németül egy anyanyelvi némettanárral. Lehetőséged van egyéni órákra vagy kis csoportban való részvételre.

Online Némettanfolyamok

Tanulj kis csoportban, legfeljebb 8 résztvevővel együtt egy anyanyelvi tanárral.

Magánórák

Szeretnél egyedül egy anyanyelvi tanárral fejleszteni a német tudásodat? Az egyéni tanítás rugalmas és különösen hatékony.

Korrepetálás és Érettségire Való Felkészülés

Segítségre van szükséged a tesztek és iskolai dolgozatok tanulásában, vagy optimálisan szeretnél felkészülni a német érettségire?

Szia és Üdvözöllek!

"A nevem Ferenc, és német anyanyelvi tanár vagyok a "Besser Deutsch" Online-Nyelviskolában. Ezen az oldalon összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a nyelviskolánkról. További részleteket találsz a különböző tanfolyamok oldalain. Ha további kérdéseid vannak, bármikor küldhetsz nekünk üzenetet. Szívesen segítünk. Egy valamit még megjegyeznék: a német az anyanyelvem és angolul is folyékonyan beszélek. De kérlek nézzétek el nekem, ha esetleg becsúszott egy-két hiba a honlap magyar nyelvű verziójában."

Amire szükséged lesz a tanuláshoz:

Az online tanítás nem bonyolult

Specializáltunk az online tanításban, és az órarendszerünket a lehető legegyszerűbbé és átláthatóvá tettük. Itt négy pontban összefoglaltuk, mire van szükséged, hogy velünk online németet tanulhass.

tovább

Számítógép, Notebook vagy Tablet kamerával

Az online tanórákon való részvételhez szükséged lesz egy számítógépre, notebookra vagy tabletre, amely rendelkezik kamerával és mikrofonnal. Nem szükséges speciális eszközöket vagy márkákat vásárolnod. Általában az áruházi mikrofonok és webkamerák, vagy a készülékbe építettek teljesen megfelelnek.

tovább

Stabil internetkapcsolat

Javasoljuk, hogy használj kábelinternetet. Természetesen WiFi-vel is részt vehetsz az órákon, de nyilvános helyeken gyakran nem elegendő a sávszélesség. Ezért azt javasoljuk, hogy az órák alatt olyan helyet válassz, ahol jó internetkapcsolatod van, hogy zavartalanul részt tudj venni az órákon.

tovább

Google-fiók és Tananyagok

Egyéni órákhoz, korrepetáláshoz és érettségire való felkészüléshez javasoljuk, hogy hozz létre egy ingyenes Google-fiókot, mivel az órákon Google-dokumentumot használunk. Hogy szükséged van-e egy nyelvtankönyvre a nyelvtanfolyamokhoz, azt a tanfolyam leírásában olvashatod.

tovább

Ezért érdemes velünk tanulni:

Minőségi online tanítást garantál a képzett és tapasztalt tanárok.
Maximum 8 résztvevő biztosítja az egyéni figyelmet és interaktív tanulást.
Az órák időpontja személyes időbeosztásodnak megfelelően.
Egyéni órák vagy kiscsoportos tanfolyamok a gyors tanulási eredmény érdekében.
Kényelmes tanulás bárhonnan a modern technológia segítségével.
Céltudatos támogatás az iskolai sikerhez és a tesztek, dolgozatok, érettségi felkészüléséhez.
Szituációs gyakorlatok a gyakorlati nyelvhasználatért mindennapi életben, munkában és tanulmányokban.
Cserélj tapasztalatokat és kapj támogatást egy motivált tanulócsoportban.

Hogyan szeretnél tanulni?

Kattints a további információkért:

Haladóknak szóló nyelvtanfolyamok anyanyelvi tanárral kis csoportban a gyors eredmény érdekében.
Magánórák és az oktatás egyéni tervezése. Rugalmas időbeosztás és hatékony tanulás.
Online korrepetálás 14 éves kortól azoknak a diákoknak, akik segítségre van szükségük a házifeladatokban, tesztekre való felkészülésben.
Online magánórák a német érettségi felkészüléséhez. Gyakorlás különböző szövegtípusokban és segítség a nyelvtan, helyesírás és stílus javításához.