Back

Üdvözlünk online német nyelviskolánkban

Az online, professzionális tanításra specializálódtunk. A “Besser Deutsch” online nyelviskolánkban kényelmesen, otthonról tanulhatsz németül egy anyanyelvi német tanár segítségével. Lehetőséged van egyéni órákra vagy akár kis csoportban való részvételre.

Online német tanfolyamok

Tanulj kis csoportban, legfeljebb 8 résztvevővel együtt egy anyanyelvi tanárral.

Magánórák

Szeretnéd egyedül egy anyanyelvi tanárral fejleszteni a német tudásodat? Az egyéni tanítás rugalmas és különösen hatékony.

Korrepetálás és érettségire való felkészülés

Segítségre van szükséged a tesztek és iskolai dolgozatok tanulásában, vagy optimálisan szeretnél felkészülni a német érettségire?

Szia! Üdvözöllek!

"A nevem Ferenc, és német anyanyelvi tanár vagyok a "Besser Deutsch" Online Nyelviskolában. Ezen az oldalon összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a nyelviskolánkról. További részleteket találsz a különböző tanfolyamok oldalain. Ha további kérdésed van, bármikor küldhetsz nekünk üzenetet. Szívesen segítünk. Egy valamit még megjegyeznék: a német az anyanyelvem és angolul is folyékonyan beszélek. De kérlek nézzétek el nekem, ha esetleg becsúszott egy-két hiba a honlap magyar nyelvű verziójában."

Amire szükséged lesz a tanuláshoz:

Az online tanítás egyszerű és praktikus

Iskolánk az online tanításra specializálódott és az órarendünket az igényeknek megfelelően alakítottuk és alakítjuk. Négy pontban összefoglaljuk, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy velünk tanulhass online, könnyedén:

tovább

Számítógép, Notebook vagy Tablet kamerával

Az online tanórákon való részvételhez szükséged lesz egy számítógépre, notebookra vagy tabletre, amely rendelkezik kamerával és mikrofonnal. Nem szükséges speciális, drága eszközöket vásárolnod. Manapság már egy középkategóriás készülék és tökéletesen megfelel erre a célra.

tovább

Stabil internetkapcsolat

Javasoljuk, hogy használj kábeles internetet. Természetesen WiFi-vel is részt vehetsz az órákon, de nyilvános helyeken gyakran nem elegendő a sávszélesség. Ezért azt javasoljuk, hogy az órák alatt olyan helyet válassz, ahol jó internetkapcsolatod van, hogy zavartalanul részt tudj venni az órákon.

tovább

Google-fiók és Tananyagok

Egyéni órákhoz, korrepetáláshoz és érettségire való felkészüléshez javasoljuk, hogy hozz létre egy ingyenes Google-fiókot, mivel az órákon Google-dokumentumot használunk. Hogy szükséged van-e egy nyelvtankönyvre a nyelvtanfolyamokhoz, azt a tanfolyam leírásában részletezzük.

tovább

Ezért érdemes velünk tanulni:

Minőségi online tanítást garantálunk, képzett és türelmes tanárok segítenek a hatékony tanulásban Nektek.
Maximum 8 résztvevő egy csoportban, ezáltal is biztosítjuk, hogy mindenki megkapja a számára szükséges figyelmet és interaktív tanulás lehetőségét.
Az órák időpontja személyes időbeosztásodnak megfelelően alakíthatóak.
Egyéni órák vagy kiscsoportos tanfolyamok a gyors tanulási eredmény érdekében.
Kényelmes tanulás bárhonnan a modern technológia segítségével.
Céltudatos támogatás az iskolai sikerekhez, hogy könnyedén és magabiztosan teljesítsd a tesztek, dolgozatok vagy akár a német érettségi feladatait.
Szituációs gyakorlatok a mindennapi életben használt kifejezések megismeréséért, megfelelő szakszavak használata a munkában és a tanulmányok során.
Cserélj tapasztalatokat és kapj támogatást egy motivált tanulócsoportban.

Hogyan szeretnél tanulni?

Kattints további információkért:

Haladóknak szóló nyelvtanfolyamok anyanyelvi tanárral kis csoportban a gyors eredmény érdekében.
Magánórák és az oktatás egyéni tervezése. Rugalmas időbeosztás és hatékony tanulás.
Online korrepetálás 14 éves kortól azoknak a diákoknak, akik segítségre van szükségük a házifeladatokban, tesztekre való felkészülésben.
Online magánórák a német érettségi felkészüléséhez. Gyakorlás különböző szövegtípusokban és segítség a nyelvtan, helyesírás és a stilisztika javításához.