Besser Deutsch - German online Lessons
Besser Deutsch - German online Lessons
Besser Deutsch - German online Lessons

Tanulj németül online

Tanulj németül egy anyanyelvi német tanárral

Szeretnél jobban és magabiztosabban beszélni németül? Egyéni órákon vagy valamelyik tanulási csoportunkban optimális támogatást nyújtunk neked, hogy gyors fejlődést érj el.

Megértésüket kérjük: Kiválóan beszélünk németül és jól angolul, de ebben a magyar fordításban biztosan találsz néhány hibát. Reméljük, hogy mégis mindent jól megértesz. 🙂

Tanulj németül kényelmesen online

Nem számít, hol vagy - ha van internet-kapcsolatod és számítógéped, nálunk megtanulhatsz németül.

LEGJOBB ÁRAK ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉG

Szeretjük a német nyelvet, és hisszük, hogy a jó oktatásnak megfizethetőnek is kell lennie. Nálunk a legjobb szolgáltatást kapod elfogadható áron.

német anyanyelvű tanárok

Tanáraink anyanyelve a német, emellett beszélnek angolul és gyakran más idegen nyelven is.

Az órákat Rugalmasan tervezheted

Gyakran nehéz tanárokat találni az esti vagy hétvégi órákra. Nálunk ez nem probléma.

EGYÉNI VAGY CSOPORTOS TANULÁS

Vegyél részt valamelyik nyelvtanfolyamunkon, és tanulj kis csoportban, vagy foglalj egyéni képzést egy tanárral.

Egyéni vagy csoportos órák?

Német B2 társalgási online tanfolyam

Online kurzusunk magyar anyanyelvűek számára. Tanulj együtt Ferenccel egy kis létszámú csoportban.

Online magánórák német anyanyelvű tanárral

A leghatékonyabb módja a német nyelv gyors fejlesztésének. Különböző csomagok állnak rendelkezésre.

Erörterung schreiben

Amire az online leckékhez szükséged van

Az online tanításnak nem kell bonyolultnak lennie. Szükséged van egy stabil internetkapcsolattal rendelkező számítógépre, egy webkamerára és egy mikrofonra. A Skype ingyenesen letölthető az internetről. A tanár időben felhívja téged Skype-on keresztül, és kezdődhetnek az online órák.

Egyébként: A tanár jegyzeteket készít neked egy Google-dokumentumban az óra alatt. Hozzáférést kapsz ehhez a dokumentumhoz, és a lecke után is hozzáférhetsz hozzá. A házi feladatokat a Google-dokumentumban is megírhatod.

Skype

A Skype, a Meets és a Zoom ingyenes programok videotelefonálásra. Lehet, hogy már telepítetted valamelyik programot.

Internet & WiFi

A jó minőségű videochathez erős internetkapcsolatot ajánlunk.

Webcam

Nincs szükséged professzionális webkamerára, egy olcsó webkamera is megfelel.

Google Docs

A tanár jegyzeteket készít neked egy Google-dokumentumba az órán. Ezért ajánljuk a Google-fiókot.

Sziasztok,

Ferenc vagyok. Magyar nevem van, de az anyanyelvem német. Három éve jöttem Magyarországra, és itt dolgozom német anyanyelvű tanárként magyar kollégákkal. Azon kevés német anyanyelvű tanárok egyike vagyok, aki a magyar diákok nyelvoktatására szakosodott és egy kicsit magyarul is beszélek. Beszélsz már valamennyire németül, vagy szeretnéd felfrissíteni a nyelvtudásodat? Szívesen segítek neked abban, hogy jobban beszélj németül a mindennapi életben, a munkahelyeden vagy az állásinterjúra való felkészülésben. Lehetnek klasszikus németórák, vagy a te igényeidre szabott órák.

Egy valamit még megjegyeznék: a német az anyanyelvem és angolul is folyékonyan beszélek. De kérlek nézzétek el nekem, ha esetleg becsúszott egy-két hiba a honlap magyar nyelvű verziójában.

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek, bátran küldj nekem üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy küldj egy e-mailt a ferenc@besser-deutsch.com címre.

Várom az üzenetedet

Mit mondanak a diákjaink...
A besser-deutsch.com-on a legkülönbözőbb országokból származó emberek tanulnak. Szeretjük ezt a nemzetközi légkört, és tanáraink élvezik a tanítást. Ezt mutatják a diákjaink visszajelzései is.

Ich habe mit Ferenc Deutsch gelernt. Die Kurse sind interessant und lehrreich und Ferenc ist sehr geduldig. Wenn du etwas nicht verstehst, erklärt er es noch einmal. Oft auch mit Beispielen. Ich konnte in seinen Kursen viel lernen. (Übersetzt)

Ondrej

Tschechien

Ich habe drei Kurse besucht und war sehr zufrieden damit. Die Atmosphäre in der Gruppe war sehr angenehm und freundschaftlich. Ferenc ist nicht streng, sondern versucht, alles verständlich zu erklären. Man kann ihm jederzeit Fragen stellen und er nimmt sich Zeit für die Antwort.

Zendaya

Deutschland

Ich hatte immer Angst, die Deutsche Sprache zu verwenden, weil ich dachte, dass ich zu viele Fehler mache. Ich hatte auch Bedenken, ob ich einen Deutschkurs besuchen soll. Aber ich habe mich in den zwei Kursen sehr wohl gefühlt. Das Klima ist sehr entspannt und man kann gut lernen.

John

Österreich

Eigentlich hatte ich immer Probleme mit einigen Punkten der deutschen Grammatik. Der Lehrer im Kurs hat es aber gut erklärt und nicht nur Beispiele aus dem Buch vorgelesen. Der Kurs war sehr lehrreich und nicht so teuer wie bei anderen Anbietern.

Himal

Großbritanniene

Das Einzeltraining mit Ferenc ist sehr nützlich. Er erkennt schnell, was du sagen möchtest und hilft dir, es richtig zu formulieren. Er versteht auch die ungarische Logik.

Ildiko

Ungarn

Vágjunkbele

Az online leckék számos előnnyel járnak. Otthonod kényelméből tanulhatsz egy anyanyelvi német tanárral. Modern technológiát használunk, hogy mindent jól megérts. Az online leckékről és árainkról itt találsz további információkat: