Back

Üdvözlünk a besser-deutsch.com weboldalon

Iskolánkban online tanításra specializálódtunk és arra törekszünk, hogy minél hatékonyabban tudd nálunk fejleszteni a német nyelvtudásodat. Nálunk olyan tanárokkal tanulhatsz, akik német anyanyelvűek és elkötelezettek, hogy minél magabiztosabban használd a német nyelvet és az aktuális hétköznapi szófordulatokkal is tisztában legyél! Tanárainkkal magánórákat vehetsz, vagy kis létszámú csoportban, tanfolyamon tanulhatsz.

A magánórákról

Anyanyelvi tanárral tanulni számos előnnyel jár. Tanáraink tapasztaltak és megértőek, így nem kell aggódnod az órák során. Segítenek a beszéded folyékonyabbá tételében, a helyes nyelvhasználatban és a megfelelő kiejtésben is. Ráadásul az ő segítségükkel könnyedén fejlesztheted nyelvtudásodat a mindennapi életben és szakmai környezetben is! Ne habozz, válassz egy csomagot, és fedezd fel a nyelvtanulás új dimenzióit!

"Deutsch Expressz" online nyelvtanfolyam

deutsch-express-fb
Kevés időd van és szeretnéd gyakorolni a német nyelv legfontosabb részeit egy kurzuson, annak érdekében, hogy helyesen és magabiztosabban beszélhess németül? Jó hírünk van! Ebben az esetben ez a kurzus egy szuper választás számodra! Anyanyelvi német tanárunk felkészít arra, hogy profi módon kezelj mindennapi és szakmai helyzeteket németül.

Tervezett kezdési időpontok

06
Mai
Deutsch Expressz
7:00 pm - 8:30 pm
Online
19
Mai
Deutsch Expressz
10:00 am - 8:30 pm
Online
03
Jun
Deutsch Expressz
8:15 am - 9:45 am
Online

Ingyenes hírlevél

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, és szerezz hasznos információkat a némettanulás témakörében. Sok ingyenes olvasási gyakorlat, nyelvtani cikkek és információk ajánlatokról és akciókról.

Szeretnél részt venni egy tanfolyamon vagy magánórákon?

Anyanyelvi német tanáraink szívesen segítenek Neked a nyelvtudásod fejlesztésében.