Magánóra egy német anyanyelvű tanárral

Örülünk, hogy téged érdekel a német nyelv. Ezen az oldalon megmutatjuk, hogyan működnek az online leckék, és hogyan tudunk segíteni neked a német nyelvtanulásban.

Hogyan működik a tanulás

Ebben tudunk segíteni

Csomagok és árak

Küldj nekünk üzenetet

Amire az online leckékhez szükséged van

Az online tanításnak nem kell bonyolultnak lennie. Szükséged van egy stabil internetkapcsolattal rendelkező számítógépre, egy webkamerára és egy mikrofonra. A Skype ingyenesen letölthető az internetről. A tanár időben felhívja téged Skype-on keresztül, és kezdődhetnek az online órák.

Egyébként: A tanár jegyzeteket készít neked egy Google-dokumentumban az óra alatt. Hozzáférést kapsz ehhez a dokumentumhoz, és a lecke után is hozzáférhetsz hozzá. A házi feladatokat a Google-dokumentumban is megírhatod.

Skype

A Skype egy videotelefonálásra szolgáló szoftver, amely ingyenesen letölthető.

Internet & WiFi

A jó minőségű videochathez erős internetkapcsolatot ajánlunk.

Webcam

Nincs szükséged professzionális webkamerára, egy olcsó webkamera is megfelel.

Google Docs

A tanár jegyzeteket készít neked egy Google-dokumentumba az órán. Ezért ajánljuk a Google-fiókot.

Teszteld a német nyelvtudásodat

INGYEN

Online Német Tesztek

E-mailben ingyenesen küldünk neked két linket egy B1 és egy B2 szintű német teszthez. Akkor is foglalhatsz magánórákat nálunk, ha nem sikerül a teszt. Tehát ne aggódj, a tesztek csak arra szolgálnak, hogy megmutassák, a nyelvtan mely területein kell még tanulnod…

Ezért érdemes nyelvórákat venni német anyanyelvű tanárokkal
Célunk, hogy a leckéket úgy alakítsuk ki, hogy gyorsan fejlődj. Ezért minden leckét a te igényeidhez igazítunk. Tanáraink német anyanyelvűek és tapasztaltak az online tanításban.
Besser Deutsch schreiben

Sicherer Deutsch sprechen im Alltag

Gyakran érzed magad bizonytalannak németül, vagy szeretnél folyékonyabban beszélni? A tanórákon a tanár segít abban, hogy jobban ki tudd fejezni magad. Lépésről lépésre elmondhatod németül, amit mondani szeretnél.

Német nyelv a munkához és a tanulmányhoz

Német nyelvű országban dolgozol vagy tanulsz, vagy az ügyfeleid beszélnek németül? Gyakran előfordul, hogy bizonyos kifejezéseket, szaknyelvet vagy a nyelvtan bizonyos részeit nehéz megérteni - de mégis fontosak. A tanára segíteni fog neked, hogy jobban megértsd és jobban beszélj.

Besser Deutsch sprechen

Beszélgetés és nyelvi sajátosságok

A német anyanyelvi tanárral tartott németórák különösen a haladó nyelvtanulóknak (B1 vagy annál magasabb szint) ajánlottak. Megtanulod a német nyelv sajátosságait, és a tanárod segít neked pontosan azokban a német nyelvtani pontokban, ahol segítségre van szükséged.

Csomagok és árak

Árképzési modellünk egyszerű és könnyen érthető: 60 perces és 90 perces órák közül választhatsz. Egy csomag 5 vagy 10 leckét tartalmaz, amelyeket öt hét alatt kell elvégeznie. Mert csak rendszeres tanulással érhetsz el sikereket.

Havi csomagok

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb előfizetést, és egyeztesd le az órákat a tanároddal. Nálunk este vagy hétvégén is tanulhatsz. Az előfizetési opciókban szereplő leckék 5 hétig érvényesek. Ezt követően megújíthatod az előfizetésedet. Egyébként: Nálunk nincsenek rejtett díjak. Csak az csomag díjat fizeted.

AKCIÓ
MINI CSOMAG
149 329
✅ Ez a csomag 5, egyenként 60 perces leckét tartalmaz, és 5 hétig érvényes
✅ Kezdj el velünk tanulni most és kapj kedvezményt a jövőbeli tanórákra is
✅ Euroban, USD-ben, svájci frankban, angol fontban és forintban fizetendő (MNB árfolyam)
 • 5 x 60 perc
 • Magánórák
 • Anyanyelvi német tanár
 • Online Magánóra
AKCIÓ
MIDI CSOMAG
215 489
✅ Ez a csomag 5, egyenként 90 perces leckét tartalmaz, és 5 hétig érvényes
✅ Kezdj el velünk tanulni most és kapj kedvezményt a jövőbeli tanórákra is
✅ Euroban, USD-ben, svájci frankban, angol fontban és forintban fizetendő (MNB árfolyam)
 • 5 x 60 perc
 • Magánórák
 • Anyanyelvi német tanár
 • Online Magánóra
AKCIÓ
MAXI CSOMAG
289 649
✅ Ez a csomag 10, egyenként 60 perces leckét tartalmaz, és 5 hétig érvényes
✅ Kezdj el velünk tanulni most és kapj kedvezményt a jövőbeli tanórákra is
✅ Euroban, USD-ben, svájci frankban, angol fontban és forintban fizetendő (MNB árfolyam)
 • 5 x 60 perc
 • Magánórák
 • Anyanyelvi német tanár
 • Online Magánóra

Inkább csoportban tanulnál?

6-8 fős kis létszámú csoportban is tanulhatsz. Csatlakozz valamelyik tanulási csoportunkhoz, vagy tanulj együtt barátaiddal a saját tanulási csoportodban. További információ itt:

Szeretjük a német nyelvet... Te is?
A nyelviskola mellett a besser-deutsch.com csapata egy blogot is üzemeltet, ahol számos nyelvtani, szókincsbeli, olvasás- és hallásértési cikket, valamint hasznos tippeket találsz a német nyelvtanuláshoz. Szeretnénk megismerni téged és segíteni a német nyelvtanulásban. Talán hamarosan te is az egyik elégedett diákunk leszel...

Ich habe mit Ferenc Deutsch gelernt. Die Kurse sind interessant und lehrreich und Ferenc ist sehr geduldig. Wenn du etwas nicht verstehst, erklärt er es noch einmal. Oft auch mit Beispielen. Ich konnte in seinen Kursen viel lernen. (Übersetzt)

Ondrej

Tschechien

Ich habe drei Kurse besucht und war sehr zufrieden damit. Die Atmosphäre in der Gruppe war sehr angenehm und freundschaftlich. Ferenc ist nicht streng, sondern versucht, alles verständlich zu erklären. Man kann ihm jederzeit Fragen stellen und er nimmt sich Zeit für die Antwort.

Zendaya

Deutschland

Ich hatte immer Angst, die Deutsche Sprache zu verwenden, weil ich dachte, dass ich zu viele Fehler mache. Ich hatte auch Bedenken, ob ich einen Deutschkurs besuchen soll. Aber ich habe mich in den zwei Kursen sehr wohl gefühlt. Das Klima ist sehr entspannt und man kann gut lernen.

John

Österreich

Eigentlich hatte ich immer Probleme mit einigen Punkten der deutschen Grammatik. Der Lehrer im Kurs hat es aber gut erklärt und nicht nur Beispiele aus dem Buch vorgelesen. Der Kurs war sehr lehrreich und nicht so teuer wie bei anderen Anbietern.

Himal

Großbritanniene

Das Einzeltraining mit Ferenc ist sehr nützlich. Er erkennt schnell, was du sagen möchtest und hilft dir, es richtig zu formulieren. Er versteht auch die ungarische Logik.

Ildiko

Ungarn

Küldj nekünk üzenetet
Itt küldhetsz nekünk üzenetet. Csapatunk a lehető leghamarabb válaszol.
Besser Deutsch - German online Lessons

E-Mail

office@besser-deutsch.com

Nyitva tartás

naponta 9:00 - 22:00