Besser Deutsch - German online Lessons
Besser Deutsch - German online Lessons

Page available in:

Német B1-B2 társalgási online tanfolyam

Már tanultál németül, és szeretnéd felfrissíteni vagy fejleszteni a nyelvtudásodat? Ezen a tanfolyamon anyanyelvi német tanárunk, Ferenc segít neked fejleszteni a nyelvtant, a szókincset és a kiejtést, hogy magabiztosabban beszélhess németül.

INGYENES NÉMET TESZT

ÁRAK

GYIK a tanfolyamról

Kapcsolat-felvételi űrlap

Tanítás a virtuális tanteremben

Ezzel a tanfolyammal otthonod kényelméből tanulhatsz egy anyanyelvi német tanárral. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg. Az órák élőben zajlanak a Google Meets-en keresztül. Az órák légköre nyugodt és barátságos. Ferenc maga is idegen nyelvet tanul, ezért tudja, hogy ez nem könnyű. Türelmes és megértő.

Német B1-B2 társalgási online tanfolyam

Szeretnél magabiztosabban németül beszélni, írni és megérteni? Álmodozol a folyékony beszédben, a kitűnő írásban és az könnyű megértésben? Akkor ez a kurzus éppen neked való! Virtuális osztályteremben kis csoportban tanulhatsz, ahol mindenki hasonlóan elhivatott a német tanulásban. A kurzus fókuszában a nyelvek világa áll, ahol nem csak a németet, de a kommunikáció és kultúra varázsát is felfedezheted. Ferenc nemcsak német anyanyelvi tanár, de az online tanításban is jártas. Segítségével könnyedén megszerezheted a nyelvtudást. Céljuk, hogy motiváljanak és inspiráljanak, így gyorsan elérheted céljaidat. Virtuális osztályterem környezetünk lehetővé teszi számodra a tanulást bárhonnan, miközben személyes figyelmet és támogatást kapsz egy elkötelezett tanártól. Meglepődsz majd, hogy milyen gyorsan haladsz előre! Készen állsz arra, hogy magabiztosabban beszélj németül? Csatlakozz hozzánk, és együtt fedezzük fel a nyelvek izgalmas világát! Várjuk, hogy üdvözölhessünk a kurzusunkon! Ez a tanfolyam ideális számodra, ha szeretnél jobban beszélni németül, vagy már jól beszélsz németül, és szeretnéd megtartani a szintet.


A tanfolyam felépítése hogyan néz ki? Ennek a tanfolyamnak a fókusza a kommunikáció és beszéd készség fejlesztésén van. Egy tanfolyamegység kb. 1/3-án keresztül fontos nyelvtani elemeket tanulsz meg annak érdekében, hogy helyesen tudj mondatokat alkotni. A tanfolyamegység másik 2/3-ában pedig a beszéd és szókincs fejlesztésére összpontosítunk. Olyan témákról fogsz tanulni, amelyekről beszélgetni tudsz majd, és hamarosan folyékonyabban és magabiztosabban fogsz németül kommunikálni.

Annak érdekében, hogy optimálisan tanulhass, tanfolyamaink kizárólag kis csoportokban zajlanak, maximum 6-8 fő részvételével. És: Tanárunk német anyanyelvű. A tanfolyam nyelve a német, de a tanár egy kicsit magyarul is beszél. Hetente 2×90 perces tanórát tartunk. A tanfolyamon megtanulsz jobban és változatosabban kifejezni magad és bővíted a szókincsedet. Ferenc elmagyarázza a német nyelvtan legfontosabb pontjait is, hogy helyesen tudd felépíteni a mondataidat. Természetesen a helyes kiejtésben is segít neked. Az órák során bármikor feltehetsz kérdéseket.

Ingyenes szintfelmérő teszt

Itt elvégezhetsz egy ingyenes német tesztet, és ellenőrizheted, hogy ez a tanfolyam megfelelő-e számodra. A részvételhez javasoljuk, hogy a kérdések legalább 70%-ára helyesen válaszolj. Sok sikert a teszthez. 😀

Nyelvi szint

B1+ B2

Résztvevők

Kis csoport (6-8 fő)

Tanár

Ferenc

A tanfolyam időtartama

A tanfolyam 24 leckéből áll és négy hétig tart.

Tanfolyam kezdete

A tanfolyam hamarosan kezdődik, kérjük, időben regisztrálj
🟢 Regisztráció mostantól lehetséges

Tanfolyami időpontok

Vannak különböző csoportok:

🟢 A csoport
Kedd és csütörtök 17:00-18:30

🟢 B csoport
Kedd és csütörtök 19:00-20:30

🟠 C csoport
Szombat és vasárnap 09:00-10:30

🟠 D csoport
Szombat és vasárnap 13:30-15:00
---
🟢 Szabad helyek a csoportban
🟠 Sajnos jelenleg nincsenek szabad helyek a csoportban, de küldhetsz nekünk üzenetet.

Tananyagok

Az Intézet olyan gyakorlatokat és tananyagokat biztosít, mint a "150 hasznos ige". A tananyagokat a tanfolyam ára tartalmazza.

Kinek érdemes részt vennie a tanfolyamon?

A tanfolyam mindenkinek megfelel, aki szeretné javítani és frissíteni német nyelvtudását. Megtanulsz folyékonyan németül beszélni, helyesen megfogalmazni bonyolultabb mondatokat és bővíteni a szókincsedet. A tanfolyam hasznos azoknak, akik német nyelvű országban szeretnének élni és dolgozni, vagy német nyelvű ügyfelekkel szeretnének kommunikálni. És természetesen mindazoknak, akik örömmel használják a német nyelvet. Tanulj együtt egy anyanyelvi némettanárral!

Az oktatóról

Ezt a tanfolyamot Ferenc vezeti. Anyanyelve a német, emellett beszél angolul és egy kicsit magyarul is. Mivel ő maga is aktívan tanul idegen nyelveket, tudja, hogy ez gyakran milyen nehéz lehet. Türelmes és igyekszik addig magyarázni a dolgokat, amíg meg nem érted őket. Egy ideje már Magyarországon él. A mindennapi életből ismeri a bizonytalanság érzését, amikor idegen nyelven kell beszélni. A tanfolyamon Ferenc segít abban, hogy folyékonyabban beszélj németül, és ezáltal magabiztosabbá válj.

Tanfolyam ára

Árképzési modellünk egyszerű, és nincsenek rejtett költségek. A tanfolyam egy modulból áll. Ez a modul 6 hétig tart.

ÁR ÉS FOGLALÁS

A tanfolyam egy modulból áll. A modul 6 hétig tart, és 24 leckét tartalmaz, egyenként 45 perces időtartamban. Hetente 2x90 percet tanul. Ha további kérdésed van, vagy szeretnél tanfolyamot foglalni, kérjük, használd az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapot.

NÉPSZERŰ
Német B2 társalgási online tanfolyam
Ft 69.500Ft 79.000
Kérjük, időben jelentkezz a tanfolyamra

Tanfolyam magyar anyanyelvűeknek
✅ Modul 1
✅ Euroban, USD-ben, GBP-ben, svájci frankban és forintban fizethető
  • ✔️ 24 tanóra
  • ✔️ A tanfolyam 6 hétig tart
  • ✔️ Kis csoport
  • ✔️ Anyanyelvi tanár
  • ✔️ Online Google Meets-en keresztül

GYIK
Itt megtalálod a gyakran feltett kérdésekre adott válaszokat. Ha további kérdésed van, vagy szeretnél tanfolyamot foglalni, bármikor küldhetsz nekünk üzenetet. Használhatod az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Kérdésed van, vagy szeretnél tanfolyamot foglalni?
Itt küldhetsz nekünk üzenetet vagy foglalhatsz tanfolyamot. Csapatunk a lehető leghamarabb válaszol.
Besser Deutsch - German online Lessons

E-Mail

office@besser-deutsch.com

Öffnungszeiten

täglich von 9:00 - 22:00