Besser Deutsch - German online Lessons
Besser Deutsch - German online Lessons

Beszédcentrikus online német nyelvfejlesztés

Németországban, Ausztriában vagy Svájcban szeretnél dolgozni vagy tanulni? Vagy a német nyelv fontos a szakmádban? Ez a tanfolyam Ferenc anyanyelvi német tanárunkkal a legjobb módja annak, hogy felfrissítse nyelvtudását. Hamarosan jobban és magabiztosabban fogsz beszélni németül.

INGYENES PRÓBAÓRA

A tanfolyam tartalmáról

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

Tanítás a virtuális tanteremben

Időt és pénzt szeretnél spórolni és online tanulni? Nálunk lehetőséged nyílik arra, hogy otthonod kényelméből tanulj németül. Az órák Skype-on vagy Google Meets-en keresztül zajlanak élőben. Az óráink légköre nyugodt és barátságos. Ferenc beszél egy kicsit magyarul, és tudja, milyen érzés idegen nyelvet tanulni. Nagyon türelmes és megértő.

élj a kedvezménnyel

-25%

26.000Ft-ot spórolhatsz!

Beszédcentrikus online német nyelvfejlesztés B1+B2

Ezt a tanfolyamot Ferenc német tanárunk vezeti. Anyanyelve a német, de beszél jól angolul és egy kicsit magyarul is. A tanfolyam során a német nyelvtan fontos pontjait, hasznos kifejezéseket és helyes mondatszerkezetet tanulsz meg. Ferenc türelmes tanár, és segít neked abban, hogy jobban megértsd a német nyelv logikáját, és magabiztosabban beszélj németül. Kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban, vagy szeretnél találkozni Ferenccel? Akkor kattints ide egy ingyenes próbaleckéért.


Heti egy 180 perces tanóra. Egyrészt a német nyelvtan fontos pontjait ismételjük és gyakoroljuk. A tanóra másik fontos része a kommunikáció. Ferenc segít helyesen megfogalmazni a mondatokat, és németül kifejezni azt, amire magyarul gondolsz

Regisztráció és szabad helyek

A tanfolyam a minimális létszám elérésekor kezdődik. A tanfolyamra még lehet jelentkezni. Ha szeretnél részt venni, küldj nekünk üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül vagy e-mailben a office@besser-deutsch.com címre. Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk.

0/8

Szintek

Kommunikáció, szókincs, gyakorlatok és nyelvtan B1+B2 szinten

Követelmények

Elégséges a B1 szintű német nyelvtudás. Ingyenes online tesztünkön 60%-os eredményt kell elérned.

Résztvevők

Kis létszámú csoport (6-8 fő)

Tanár

Ferenc

Időtartam

A tanfolyam két, egyenként 5 hetes modulból áll.

Kezdés időpontja

A tanfolyam a minimális létszám elérésekor kezdődik. Élj az ingyenes próbalecke lehetőségével.
🟠 Regisztráció lehetséges (várólista)

Tanórák

Egy modul 20 leckéből áll. Ez heti 1x180 percet jelent. A tanfolyamra szombaton (I. csoport) vagy vasárnap (II. csoport) 08:15-11:30 között kerül sor.

Tananyagok

Ehhez a tanfolyamhoz ajánljuk Hueber "Deutsch üben B2" című könyvét. A kötet kapható a könyvesboltokban, vagy letölthető a Hueber webáruházból (ISBN 978-3-19-447493-2).

Vágjunk bele!

Szeretnél velünk tanulni? A legjobb, ha ingyenes német tesztünket kéred, és teszteled a német nyelvtudásodat. A kérdések több mint felére helyesen kell válaszolnia. Javasoljuk, hogy foglalj ingyenes próbaórát Ferencnél. Kérdés esetén használhatod az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapot. Várjuk, hogy jelentkezz.

Készen állsz a tanfolyamra?

A teszt ingyenes és körülbelül 15-30 percet vesz igénybe. Írd be az e-mail címed a mezőbe, és néhány percen belül elküldjük neked a teszt linkjét. Elviheted most vagy később. Sok szerencsét kívánunk a teszthez 😀

Ismerd meg a tanárt

Ezt a tanfolyamot Ferenc vezeti. Anyanyelve a német, emellett beszél angolul és egy kicsit magyarul is. Mivel ő maga is aktívan tanul idegen nyelveket, tudja, hogy ez gyakran milyen nehéz lehet. Türelmes, és megpróbálja elmagyarázni a dolgokat, amíg meg nem érted ezeket. Egy ideje már Magyarországon él. A mindennapi életből ismeri a bizonytalanság érzését, amikor idegen nyelven kell beszélni. A tanfolyam során Ferenc segít abban, hogy folyékonyabban beszélj németül, és ezáltal magabiztosabbá válj. 

Foglalj ingyenes próbaórát

Nem biztos benne, hogy a tanfolyam megfelelő-e a te számodra, vagy még kérdéseid vannak? Iratkozz fel ingyenes próbaóránkra Ferenccel. A Google Meets-en elküldjük a találkozó linkjét. A következő időpont:

🟠 Kérjük, küldj nekünk üzenetet | –:–

Csomagok és árak

ÁRAK ÉS FOGLALÁS

A tanfolyam két modulból áll. Minden modul 5 hétig tart, és 20 tanórát tartalmaz egyenként 45 percben. Heti 1x180 percet tanulsz. Ha további kérdésed van, vagy szeretnél tanfolyamot foglalni, kérjük, használd az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapot.

AKCIÓ
MODUL 1/2
39.000 52.000
✅ Modul 1/2
✅ Euroban, USD-ben, svájci frankban, angol fontban és forintban fizetendő (MNB árfolyam)
  • 20 tanóra
  • 5 hét (heti négy tanóra)
  • Kis létszámú csoport
  • Német anyanyelvi tanár
  • Online via Skype / Meets
AKCIÓ
MODUL 2/2
39.000 52.000
✅ Modul 2/2
✅ Euroban, USD-ben, svájci frankban, angol fontban és forintban fizetendő (MNB árfolyam)
  • 20 tanóra
  • 5 hét (heti négy tanóra)
  • Kis létszámú csoport
  • Német anyanyelvi tanár
  • Online via Skype / Meets

FAQ

Itt megtalálod a gyakran feltett kérdésekre adott válaszokat. Ha további kérdésed van, vagy szeretnél tanfolyamot foglalni, bármikor küldhetsz nekünk üzenetet. Csak használd az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Küldj nekünk üzenetet
Itt küldhetsz nekünk üzenetet. Csapatunk a lehető leghamarabb válaszol.
Besser Deutsch - German online Lessons

E-Mail

office@besser-deutsch.com

Nyitva tartás

naponta 9:00 - 22:00