Besser Deutsch - German online Lessons
7.9 C
Berlin
Donnerstag, September 29, 2022
Besser Deutsch - German online Lessons

Üdvözöljük német nyelviskolánkban

Kezdj el magabiztosan beszélni németül. Budapesten vagy élő online tanfolyamainkon tapasztalt, német anyanyelvű tanárokkal gyorsan és hatékonyan tanulhatsz németül.

Üdvözöljük online német nyelviskolánkban

Kezdj el magabiztosan beszélni németül. Élő online tanfolyamainkon tapasztalt, német anyanyelvű tanárokkal gyorsan és hatékonyan tanulhatsz németül.

Négy jó ok, hogy nálunk tanulj

Egyéni és csoportos

Egyéni órákat vehetsz, vagy tanulhatsz egy 2-4 fős csoportban a barátaiddal.

Német anyanyelvű tanár

Ezt a tanfolyamot egy német anyanyelvű nyelvtanár vezeti, aki jelenleg is tanul magyarul.

Profi-technológia

Annak érdekében, hogy a leckék közérthetőek legyenek számodra, kiváló minőségű és professzionális technológiát használunk.

Tananyagok

A kurzushoz tankönyvet ajánlunk, ezenkívül ingyenes dokumentációt is kapsz tőlünk.

Helló, a nevem Ferenc...

…beszélsz már valamennyire németül, vagy szeretnéd felfrissíteni a nyelvtudásodat? Anyanyelvi német nyelvtanár vagyok és örömmel segítek neked abban, hogy magabiztosabban és folyékonyabban beszélj németül. A német nyelvtanfolyamok online zajlanak, Skype-on keresztül. Azon kevés német anyanyelvű tanárok egyike vagyok, aki a magyar diákok nyelvoktatására szakosodott és egy kicsit magyarul is beszél.

Bármilyen kérdéssel állok rendelkezésedre és várom jelentkezésedet!

Ferenc

Miben tudunk segíteni neked...

Szívesen segítünk neked a német nyelvtudásod fejlesztésében. Nálunk tanulhatsz online vagy a helyszínen, Budapest központjában. Azoknak, akik időt szeretnének spórolni, ajánljuk az online órákat. Professzionális felszerelést használunk, hogy jól tudd követni a tanórákat. Választhatsz egyéni órákat, vagy tanulhatsz barátaiddal egy saját csoportban.

  • Német nyelvtudás felfrissítése
  • Társalgási tréning anyanyelvi tanárral
  • Magabiztosabbá válni beszéd közben
  • A szókincs bővítése
  • Felkészülés a vizsgákra
  • Korrepetálás
  • Felkészülés az érettségire
  • Németül a munkahelyen
  • Német nyelvtanulás

Hogyan működik az online tanulás?

Nálunk akár Budapesten, akár online is tanulhatsz. Az online oktatással pénzt és időt spórolhatsz. És: Nálunk az online tanulás nem bonyolult. Mindössze egy stabil internetkapcsolatra, egy laptopra vagy számítógépre és egy webkamerára van szükséged. A tanfolyam során Skype-on találkozunk a megbeszélt időpontokban. A tanárod időben hívni fog titeket és kezdődhet a tanítás.

Az órán táblázatokat és házi feladatokat is kapsz, így otthon is átismételheted és gyakorolhatod a tanultakat. A házi feladat készítése során felmerülő esetleges kérdéseidre tanárod a következő órán készséggel válaszol. A tanfolyam kezdete előtt ajánlunk egy tankönyvet, amelyet online, vagy akár könyvesboltban is megvásárolhatsz.

Amire szükséged van

Stabil internet kapcsolat

A jó minőségű videochathez erős internetkapcsolatot ajánlunk.

Laptop vagy számítógép

Javaslom a laptop vagy a számítógép használatát, de okostelefonon, táblagépen is tanulhatunk, amelyik számodra a leginkább kényelmes.

Webkamera

Nincs szükséged professzionális webkamerára, egy olcsó webkamera is megfelel.

Skype

A Skype egy videotelefonálásra szolgáló szoftver, amely ingyenesen letölthető.

Melyik nyelvtanfolyam érdekel téged?

Német nyelvre van szükséged a munkádhoz, vagy egy német nyelvű országban szeretnél tanulni vagy dolgozni? Akkor egy anyanyelvi német nyelvtanfolyam a legjobb választás a számodra. Szívesen segítünk a vizsgákra vagy az érettségire való felkészülésben, illetve az iskolai vagy egyetemi tanulmányokban is. Megtanulod a mondatszerkezeteket és kifejezéseket úgy, ahogyan egy anyanyelvi beszélő használja őket.