Back
HomeNémet nyelvtanulásNémet magántanár: Hasznos tippek és mennyibe kerül
Német Magántanár

Német magántanár: Hasznos tippek és mennyibe kerül

A német nyelv nem könnyű. Mindegy, hogy az érettségihez vagy a tanulmányaidhoz kell németül tanulnod, vagy egyszerűen csak szeretnél magabiztosabbá válni és jobban beszélni németül. A német nyelvtan bonyolult, sok idióma és számos finomság van, amelyekkel tisztában kell lenni. De hogyan lehet mindezt megtanulni? Német anyanyelvű magántanárral?

Aki már beszél valamennyire németül, annak érdemes anyanyelvi német tanárral németül tanulnia. Nem sok olyan német anyanyelvű tanár van azonban, aki magyarul is beszél. A keresés nehéz lehet. Jó lehetőség azonban az online leckék.

Hogyan találok német anyanyelvű magántanárt?

A német nyelvű országokban a magánórák általában nagyon drágák. A nyelviskolák néha több mint 75 eurót kérnek óránként. Alternatívát jelenthetnek a különböző korrepetálási és nyelvtanulási platformok. Elvileg azonban bárki regisztrálhat ott. Ennek következtében a minőség romlik.

De mi a megoldás? A legjobb, ha időt szánsz arra, hogy valódi magántanárokat keress az interneten. Németül érdemes keresni, mert alig van olyan magántanár, aki lefordítja a honlapját magyarra. Gyakran vannak olyan kis nyelviskolák, amelyek jó áron kínálnak nyelvórákat.

Érdemes magánórákat venni magántanárral?

Az egy az egy elleni tanítás a leghatékonyabb oktatási forma. A tanár rád tud koncentrálni, és a lehető legjobb támogatást tudja nyújtani neked a tanulásban. Ő ki tudja javítani a hibáidat, és megmutathatja, hogyan fejezd ki németül, amit magyarul gondolsz.

👉 Itt elolvashatod, hogyan működnek a magánórák, és mennyibe kerül egy óra. Ha bármilyen kérdésed van, bármikor küldhetsz nekünk üzenetet e-mailben vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Mennyibe kerül egy magán német tanár?

Amikor az árakat nézed, mindig figyelembe kell venned a lecke hosszát. Sok tanár és nyelviskola órája csak 45 percig tart, másoké 50, 55 vagy 60. Ezt mindig figyelembe kell venned az árak összehasonlításakor.

Tapasztalt, német anyanyelvű magántanárokat 25-39 eurós órabérért lehet találni. Az ár régiótól függően változik, és az online órák általában valamivel olcsóbbak. Tipp: A jó hírű magántanárok általában egy rövid próbaórát ajánlanak fel, mielőtt lefoglal egy órát.

Van olcsóbb alternatíva?

Sok magántanár is kínál tanulócsoportokat. Így saját csoportjában tanulhatsz németül barátaiddal, kollégáiddal vagy osztálytársaiddal. Egy óra csoportos oktatás olcsóbb, mint az egyéni oktatás. Anyanyelvi német tanáraink csoportos órákat is kínálnak.

Besser Deutsch - German online Lessons

Tanulj németül anyanyelvi német tanárral

Szeretnél jobban és magabiztosabban beszélni németül? Akkor a legjobb választás neked a német nyelvórák anyanyelvi tanárral.

Még több a német blogunkból

B1, B2, C1 Online-Deutschkurse: So kannst du flexibel lernen

Willst du deine Deutschkenntnisse auf das nächste Level bringen? Dann bist du hier genau richtig! Entdecke die Vorteile von Online-Deutschkursen mit einem muttersprachlichen Deutsch-Lehrer und...
weiterlesen »

Online német tanfolyam anyanyelvi német tanárral

Már rendelkezel a német nyelv alapjaival, és szeretnéd továbbfejleszteni a képességeidet? Legyen szó a munkáról vagy a mindennapokról, ez a tanfolyam pontosan neked szól! Tapasztalt...
weiterlesen »
C1 Deutschkurs online

C1 Deutschkurs: Dieser Kurs ist ein echter Geheimtipp

Du beherrschst bereits Deutsch auf B2-Niveau und suchst nach dem perfekten Weg, deine Sprachkenntnisse auf das nächste Level zu bringen? Herzlichen Glückwunsch, du bist am...
weiterlesen »
Német korrepetálás

Német korrepetálás német anyanyelvű tanárral

A nyelvtanulásban rendkívül fontos az autentikus kiejtés és a helyes nyelvi struktúrák elsajátítása. Sok szülő számára kihívást jelent megtalálni a megfelelő módszert ahhoz, hogy gyermekeik...
weiterlesen »

Német szaknyelv: Megéri anyanyelvi tanárral tanulni

A német nyelv magában hordozza a műszaki és technikai területek gazdag szókincsét, amelyek fontosak lehetnek a szakmai fejlődés szempontjából. Ezen területekhez való hozzáférés kulcsfontosságú lehet...
weiterlesen »
állásinterjúra való felkészülés

Német állásinterjú: Felkészülés német anyanyelvűvel

A német állásinterjúra való felkészülés során sok szempontot fontolóra kell vennünk. Az anyanyelvi szintű felkészülés jelentős előnyökkel járhat, és segíthet kitűnni a versenytársak közül. Ebben...
weiterlesen »