Besser Deutsch - German online Lessons
Besser Deutsch - German online Lessons

Német magántanár: Hasznos tippek és mennyibe kerül

Szeretnél jobban és magabiztosabban beszélni és érteni németül? A magánórákon anyanyelvi tanárainkkal gyors fejlődést fogsz elérni.

A német nyelv nem könnyű. Mindegy, hogy az érettségihez vagy a tanulmányaidhoz kell németül tanulnod, vagy egyszerűen csak szeretnél magabiztosabbá válni és jobban beszélni németül. A német nyelvtan bonyolult, sok idióma és számos finomság van, amelyekkel tisztában kell lenni. De hogyan lehet mindezt megtanulni? Német anyanyelvű magántanárral?

Aki már beszél valamennyire németül, annak érdemes anyanyelvi német tanárral németül tanulnia. Nem sok olyan német anyanyelvű tanár van azonban, aki magyarul is beszél. A keresés nehéz lehet. Jó lehetőség azonban az online leckék.

Hogyan találok német anyanyelvű magántanárt?

A német nyelvű országokban a magánórák általában nagyon drágák. A nyelviskolák néha több mint 75 eurót kérnek óránként. Alternatívát jelenthetnek a különböző korrepetálási és nyelvtanulási platformok. Elvileg azonban bárki regisztrálhat ott. Ennek következtében a minőség romlik.

De mi a megoldás? A legjobb, ha időt szánsz arra, hogy valódi magántanárokat keress az interneten. Németül érdemes keresni, mert alig van olyan magántanár, aki lefordítja a honlapját magyarra. Gyakran vannak olyan kis nyelviskolák, amelyek jó áron kínálnak nyelvórákat.

Érdemes magánórákat venni magántanárral?

Az egy az egy elleni tanítás a leghatékonyabb oktatási forma. A tanár rád tud koncentrálni, és a lehető legjobb támogatást tudja nyújtani neked a tanulásban. Ő ki tudja javítani a hibáidat, és megmutathatja, hogyan fejezd ki németül, amit magyarul gondolsz.

👉 Itt elolvashatod, hogyan működnek a magánórák, és mennyibe kerül egy óra. Ha bármilyen kérdésed van, bármikor küldhetsz nekünk üzenetet e-mailben vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Mennyibe kerül egy magán német tanár?

Amikor az árakat nézed, mindig figyelembe kell venned a lecke hosszát. Sok tanár és nyelviskola órája csak 45 percig tart, másoké 50, 55 vagy 60. Ezt mindig figyelembe kell venned az árak összehasonlításakor.

Tapasztalt, német anyanyelvű magántanárokat 25-39 eurós órabérért lehet találni. Az ár régiótól függően változik, és az online órák általában valamivel olcsóbbak. Tipp: A jó hírű magántanárok általában egy rövid próbaórát ajánlanak fel, mielőtt lefoglal egy órát.

Van olcsóbb alternatíva?

Sok magántanár is kínál tanulócsoportokat. Így saját csoportjában tanulhatsz németül barátaiddal, kollégáiddal vagy osztálytársaiddal. Egy óra csoportos oktatás olcsóbb, mint az egyéni oktatás. Anyanyelvi német tanáraink csoportos órákat is kínálnak.

Tanulj anyanyelvű német tanárral

Segítségre van szükséged az iskolai, egyetemi vagy munkahelyi német nyelvtanuláshoz, vagy egyszerűen csak szeretnél jobban beszélni németül? Nálunk online tanulhatsz német nyelvtanárainkkal otthonod kényelméből. Online nyelviskolánkkal kapcsolatos minden információt itt találsz:

Schon gelesen?

Online német tanár: Így takaríthatsz meg időt és pénzt

Szeretnéd gyorsan és olcsón fejleszteni a német nyelvtudásodat? A...

Hogyan találhatsz megfelelő német tanárt

Ma már számtalan platform létezik, ahol online német nyelvtanárokat...

Német leckék online: Tényleg megéri?

A világjárvány sok mindent megváltoztatott - még a nyelvtanulást...

Három módja a német nyelv online tanulásának

Az idegen nyelv tanulásának több módja van. Alapvetően vannak...

Beliebte Artikel

Online német tanár: Így takaríthatsz meg időt és pénzt

Szeretnéd gyorsan és olcsón fejleszteni a német nyelvtudásodat? A...

Online German Teacher: Prices and how to find the best

The German language is not easy. Whether you need...

Private Deutsch-Nachhilfe: So findest du den passenden Lehrer

Immer mehr Eltern suchen nach einem privaten Deutsch-Nachhilfe-Lehrer. Es...

Online Deutschlehrer: Preise und nützliche Tipps

Online-Unterricht wird immer beliebter. Kein Wunder, denn so sparst...

Jobsuche heute: Wie findet man passende Arbeit in der Zeit der Digitalisierung?

Die Menschen von heute arbeiten nicht mehr so wie früher. Die Jobs sind vielfältiger geworden, immer mehr Leute arbeiten in Teilzeitjobs und während der...

Private Deutsch-Nachhilfe: So findest du den passenden Lehrer

Immer mehr Eltern suchen nach einem privaten Deutsch-Nachhilfe-Lehrer. Es gibt zahlreiche Plattformen im Internet und viele Gruppen in sozialen Netzwerken, die sich mit dem...

Online Deutschlehrer: Preise und nützliche Tipps

Online-Unterricht wird immer beliebter. Kein Wunder, denn so sparst du Zeit und Geld. Du musst nicht in eine Sprachschule fahren, sondern lernst bequem von...

Online Deutsch-Nachhilfe: Lohnt es sich wirklich?

Fast ein Drittel der Schüler erhält Nachhilfe. Am häufigsten in den Fächern Mathematik, Deutsch und in einer Fremdsprache. Das ist für viele Familien nicht...

Deutsch-Nachhilfe: Wie viel kostet eine Stunde?

Die deutsche Sprache ist nicht einfach. Daher verwundert es nicht, dass viele Schüler Nachhilfe benötigen, um die gewünschte Note zu erreichen. Doch welche Formen...

Konjunktiv II – Irreale Wünsche und Vergleiche

Den Konjunktiv II verwenden wir nicht nur für besonders höfliche Formulierungen, sondern auch für alles irreale. Das können einfache Wünsche sein, Vergleiche oder Bedingungen....