20.4 C
Berlin
Sonntag, August 7, 2022

Tanulj Németül

Németet tanulsz idegen nyelvként és online tanárt keresel? Akkor a legjobb helyre jöttél.

Beszélj jobban

Tanulj együtt egy német anyanyelvűvel, és válj magabiztosabbá a német nyelv használatában.

Írj jobban

Egy német anyanyelvi beszélővel megtanulhatsz hasznos kifejezéseket, mondatszerkezetet és még sok mást.

Korrepetálás

Német nyelvű iskolába jársz és segítségre van szükséged a németórákon? Örömmel segítünk neked.

Tanulj Németül online

Nálunk otthonról is tanulhatsz Skype-on vagy Zoom-on keresztül. Tapasztalt online tanáraink élőben és személyesen segítenek a német nyelvtanulásban. Rugalmas, professzionális és megfizethető áron.

Klasszikus online német órák

Tanulj németül valakivel, aki már tanult németül mint idegen nyelvet, és ezért optimálisan tud segíteni neked (A1-B1 nyelvi szint), vagy anyanyelvi beszélővel (B1 nyelvi szinttől).

Online tanulás kis csoportokban

Szeretnél online tanulni a barátaiddal Skype-on vagy Zoom-on keresztül? Nálunk 2-4 fős saját tanulócsoportban tanulhatsz.

Beszélgetés anyanyelvi beszélővel

Már beszélsz németül és szeretnél még jobban beszélni? Érdekes gyakorlatok és beszélgetési tréningek egy tapasztalt online oktatóval várják rád.

Deutsch online lernen

Német mint idegen nyelv

Tudjuk, milyen nehéz lehet egy idegen nyelvet megtanulni. Online tanáraink maguk is három nyelvet beszélnek, ezért a nyelvleckéket a diákok szemszögéből ismerik. Segítünk neked németül tanulni - akár kezdő, akár már jó német nyelvtudással rendelkezel.

Beszélj jobban

Már beszélsz németül, de szeretnél még jobban beszélni? Egy anyanyelvi beszélővel együtt megtanulhatsz hasznos kifejezéseket, kifejezéseket és a helyes kiejtést. Természetesen a tanárod a nyelvtan és a mondatszerkesztés terén is segíteni fog neked. Így lépésről lépésre magabiztosabbá válsz a beszéd.

Besser Deutsch sprechen
Besser Deutsch schreiben

Írj jobban

Rendszeresen szükséged van a német nyelvre a munkádhoz vagy a tanulmányaidhoz, és nem biztos néhány kifejezésben? Egy anyanyelvi beszélővel megtanulhatod a helyes megfogalmazást és mondatszerkezetet, és magabiztosabbá válhatsz a szövegek írásában.

Német korrepetálás

A német nem könnyű nyelv. Ezért az iskolai németórák gyorsan kihívássá válhatnak. Szívesen segítünk neked fejleszteni német nyelvtudást az iskolai munkákhoz, vizsgákhoz, az érettségihez vagy a közelgő tanulmányaidhoz. Mindenkinek felső tagozatos korosztálytól kezdve.

Deutsch Nachhilfe

Hogyan működik

Szereted a dolgok egyszerűségét? Mi is. Mindössze egy laptopra vagy számítógépre van szükséged internetkapcsolattal és egy webkamerával. Az órák Skype-on vagy Zoom-on keresztül zajlanak.

Az óra alatt a tanár jegyzeteket készít egy Google-dokumentumban. Ezt a fájlt órák után is elérheted, például a tanultak áttekintéséhez vagy a házi feladat megírásához.

Skype vagy Zoom

A német órák Skype-on vagy Zoom-on keresztül zajlanak. Választhatsz. Professzionális felszerelést használunk, hogy mindent jól megérts.

Internet & WiFi

Ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen működjön, stabil és gyors internetkapcsolattal kell rendelkezned.

Időpontok

A félreértések elkerülése érdekében minden egyes időpontról visszaigazolást kapsz, és egy nappal korábban automatikus emlékeztetőt.

Google Dokumentum

A Google-dokumentumban minden olyan információt megtalálsz, amelyet te vagy a tanárod jegyzeteltél, akár az óra után is.

Van még kérdésed? Akkor csak küldj nekünk egy üzenetet, vagy foglalj le egy ingyenes próbaleckét.

Csapatunk

Szeretjük a nyelveket. Mivel mi magunk is tanulunk idegen nyelveket, annál jobban megértjük a diákok szemléletét. Egyénileg és szakmailag támogatjuk téged a német nyelv elsajátításában, hogy gyors fejlődést érj el.

Ferenc

Online-Tanár

Anyanyelv: Németül

Is beszél: Angolul, Magyarul (A2)

Fókusz: Beszéd, írás,

nyelvtan és műszaki német

Attila

Online-Tanár

Anyanyelv: Magyarul

Is beszél: Németül, Angolul

Fókusz: Németül A1-B1

Benjámin

Online-Tanár

Anyanyelv: Magyarul

Is beszél: Németül, Angolul

Fókusz: Németül A1-B1

Gyakran ismételt kérdések

További kérdések esetén bármikor küldhetsz nekünk üzenetet.