Back
HomeOnline GruppenkurseDeutsch Expressz: Nyelvi Készségek Fokozása Magyaroknak | Kezdés: 18.12.2023 | este

Deutsch Expressz: Nyelvi Készségek Fokozása Magyaroknak | Kezdés: 18.12.2023 | este

Kursleiter:
Kurssprache: Deutsch

√Āltal√°nos inform√°ci√≥k

M√°r rendelkezel alapvetŇĎ n√©met nyelvtud√°ssal, √©s szeretn√©d tud√°sodat magasabb szintre emelni? Sz√ľks√©ged van n√©met nyelvtud√°sra a munk√°dhoz √©s a mindennapi √©lethez? Akkor ez a tanfolyam pontosan neked sz√≥l!

Szem√©lyre szabott n√©met tanfolyamunkon egy tapasztalt, n√©met anyanyelvŇĪ tan√°rral egy√ľtt dolgozunk, hogy elm√©ly√≠ts√ľk a nyelvtan legfontosabb szempontjait, √©s c√©lzottan bŇĎv√≠ts√ľk sz√≥kincsedet. C√©lunk az, hogy ne csak mindennapi helyzetekben legy√©l magabiztosabb, hanem hogy k√©pes legy√©l tiszta √©s prec√≠z m√≥don kifejezni magad. Ezenk√≠v√ľl k√∂z√∂sen dolgozunk azon, hogy jav√≠tsuk a levelek √©s m√°s sz√∂vegek helyes meg√≠r√°s√°ban val√≥ k√©szs√©geidet.

Tanfolyamunk kiemelten hangs√ļlyozza a gyakorlatiass√°got, mivel tudjuk, hogy nemcsak a elm√©letre, hanem fŇĎk√©nt a mindennapi √©letben val√≥ alkalmaz√°sra van sz√ľks√©ged. Tapasztalt n√©met anyanyelvŇĪ tan√°runkkal a tanul√°si folyamat nemcsak hat√©kony, hanem k√ľl√∂n√∂sen autentikus is lesz. A grammatika g√©pes ism√©tl√©s√©vel √©s a sz√≥kincsed c√©lozott bŇĎv√≠t√©s√©vel nemcsak a nyelvi felhaszn√°l√°sban nyerhetsz biztons√°got, hanem a sz√∂vegek √≠r√°s√°ban is fejlesztheted k√©szs√©geidet.

A tanfolyamaink kis csoportban zajlanak, legfeljebb 8 r√©sztvevŇĎvel, hogy biztos√≠tsuk, hogy a lehetŇĎ legjobb t√°mogat√°st kapd. Az √≥r√°ink hangulata nemcsak tanuls√°gos, hanem laza √©s bar√°ts√°gos is. Lesz lehetŇĎs√©ged k√©rd√©seket feltenni √©s akt√≠van r√©szt venni az √≥r√°kon.

Haszn√°ld ki ezt az egyed√ľl√°ll√≥ lehetŇĎs√©get, hogy n√©met nyelvtud√°sodat a k√∂vetkezŇĎ szintre emeld! Foglalj most helyet a magyar anyanyelvŇĪeknek sz√≥l√≥ n√©met tanfolyamunkon, √©s √©lj √°t egy inspir√°l√≥ tanul√°si k√∂rnyezetet, amely az egy√©ni ig√©nyeidre van szabva. V√°rjuk, hogy elk√≠s√©rj√ľnk t√©ged az √ļton a biztos √©s foly√©kony n√©metbesz√©d fel√©!

Javasoljuk ennek a kurzusnak a “Grammatik aktiv B2-C1” k√∂nyvet a Cornelsen kiad√≥t√≥l. Ezeket a k√∂nyveket nagyobb k√∂nyvkeresked√©sekben v√°s√°rolhatod meg, vagy online rendelheted. Ne agg√≥dj, a tan√°rod el fogja magyar√°zni neked a feladatokat √©s a nyelvtant olyan m√≥don, hogy k√∂nnyed√©n megoldhasd a feladatokat, √©s gyorsan fejleszthesd a n√©met nyelvtud√°sodat.

A “Grammatik aktiv” sorozat gyakorl√≥-grammatik√°i besz√©dtr√©ninggel azoknak a tanul√≥knak sz√≥lnak, akik a n√©met grammatik√°t B2-tŇĎl C1-es szintig szeretn√©k fejleszteni √©s elm√©ly√≠teni. Kiv√°l√≥an alkalmasak tan√≠t√°sra, vagy √∂n√°ll√≥ tanul√°sra is.

Kuponkód 33%-os kedvezményre

Sz√°mos n√©met nyelvtanfolyamunkhoz bizonyos sz√°m√ļ kuponk√≥dot lehet ig√©nyelni. Ez a kupon √©rv√©nyes azokra a “Deutsch Expressz” n√©met kurzusainkra, amelyek 2023. december 18-√°n √©s 2024. janu√°r 22-√©n kezdŇĎdnek. Ezzel a kuponk√≥ddal a kurzust 209‚ā¨ helyett 299‚ā¨ helyett foglalhatod le. K√©szp√©nzre nem v√°lthat√≥ be. Egy szem√©ly csak egy kupont v√°lthat be. Az akci√≥ visszavon√°sig √©rv√©nyes.

Am√≠g vannak m√©g el√©rhetŇĎ kuponk√≥dok, addig itt ig√©nyelhetsz egyet:

Fizetés

A kurzusd√≠jat eur√≥ban, doll√°rban, sv√°jci frankban vagy magyar forintban is kifizetheted. A rendes kurzusd√≠j 299‚ā¨ (ez 326 USD, 289 CHF vagy 113 900 forint). A kuponk√≥ddal az kurzusd√≠j csak 209‚ā¨ (ez 229 USD, 202 CHF vagy 79 500 forint). Banki √°tutal√°ssal vagy hitelk√°rty√°val is fizethetsz. Ha van kuponk√≥dod ehhez a kurzushoz, itt l√°thatod, meddig v√°lthatod be:

0
Years
:
0
Months
:
0
Tag(e)
:
0
Stunde(n)
:
0
Minute(n)
:
0
Sekunde(n)

A SzintfelmerŇĎteszt

Möchtest du herausfinden, ob du bereit bist, um an diesem Kurs teilzunehmen? Hier kannst du einen kostenlosen Einstufungstest machen. Um am Kurs teilnehmen zu können, solltest du beim Test mindestens 70% erreichen.

Ingyenes próbaóra

Ismerd meg a kurzusvezetŇĎ Ferencet. Ferenc anyanyelve n√©met, de p√°r √©ve Magyarorsz√°gon √©l, √©s besz√©l egy kicsit magyarul. Az ingyenes pr√≥ba√≥r√°ban megtudhatod, hogy n√°lunk hogyan √©p√ľlnek fel az online n√©met tanfolyamok, √©s term√©szetesen felteheted Ferencnek k√©rd√©seidet a kurzusr√≥l √©s a n√©met nyelvrŇĎl. EgyszerŇĪen jelentkezz be erre az ŇĪrlapon, √©s Ferenc elk√ľld neked egy linket a Google Meet-re, hogy r√©szt vehess.

ūüüĘ A k√∂vetkezŇĎ ingyenes pr√≥ba√≥ra: 2023. december 3-√°n, vas√°rnap, 17:15 √≥rakor.

A tanfolyam programja √©s idŇĎpontjai

A kurzus √©lŇĎben a Google Meet seg√≠ts√©g√©vel zajlik. Emellett hozz√°f√©r√©st kapsz sz√°mos nyelvtani anyaghoz √©s online gyakorlathoz a platformunkon. Lekci√≥teszt√ľnk seg√≠ts√©g√©vel ellenŇĎrizheted tanulm√°nyi elŇĎrehalad√°sodat. A kurzus kezd√©se: 2023. december 18., h√©tfŇĎ.

Tanfolyam idŇĎpontok:

Az órák 19:45-21:15 között zajlanak. A tanfolyam összesen 48 tanórából áll, amelyek egyenként 45 percesek.

MontagDienstagDonnerstag
18. Dezember 202319. Dezember 202321. Dezember 2023
28. Dezember 2023
2. Januar 20244. Januar 2024
8. Januar 20249. Januar 202411. Januar 2024
15. Januar 202416. Januar 202418. Januar 2024
22. Januar 202423. Januar 202425. Januar 2024
29. Januar 202430. Januar 20241. Februar 2024
5. Februar 20246. Februar 20248. Februar 2024
12. Februar 202413. Februar 202415. Februar 2024

Minim√°lis r√©sztvevŇĎi l√©tsz√°m √©s szintfelmerŇĎteszt

Null kock√°zat: ElŇĎfordulhat, hogy a sz√ľks√©ges minim√°lis r√©sztvevŇĎi l√©tsz√°mot nem √©rik el, √©s ez√°ltal a kurzus esetleg nem j√∂n l√©tre. Ilyen esetekben korai szakaszban alternat√≠v megold√°st k√≠n√°lunk, amit ha nem fogadsz el, az elŇĎre kifizetett kurzusd√≠jat azonnal visszat√©r√≠tj√ľk.

SzintfelmerŇĎteszt: Ennek a kurzusnak a minim√°lis r√©sztvevŇĎi l√©tsz√°ma 6 fŇĎ. Hogy biztos lehess, hogy ez a kurzus megfelel neked, k√©r√ľnk, v√©gezd el a ingyenes SzintfelmerŇĎ Tesztet. K√©rj√ľk, vedd figyelembe, hogy a SzintfelmerŇĎ Teszt sikeres teljes√≠t√©se (legal√°bb 70% helyes v√°lasz) k√∂telezŇĎ szerzŇĎd√©si felt√©tel, √©s √≠gy a kurzuson val√≥ r√©szv√©tel elŇĎfelt√©tele.

Kérdések és foglalás

ūüüĘ M√©g szabad helyek vannak ezen a kurzuson. K√©rj√ľk, idŇĎben jelentkezz!

A k√©rd√©seiddel a kurzussal √©s a foglal√°ssal kapcsolatban b√°rmikor √°llunk rendelkez√©sedre. EgyszerŇĪen k√ľldj nek√ľnk egy e-mailt a office@besser-deutsch.com c√≠mre. Term√©szetesen haszn√°lhatod a kapcsolatfelv√©teli ŇĪrlapot is.

Hogyan mŇĪk√∂dik a kurzusra val√≥ jelentkez√©s? K√ľldj nek√ľnk egy √ľzenetet e-mailben vagy a kapcsolatfelv√©teli ŇĪrlapon kereszt√ľl. Csapatunk r√∂vid idŇĎn bel√ľl v√°laszol, √©s elk√ľldi neked az ŇĪrlapot PDF form√°tumban.